Отбор „Лев Инс“ стана първи сред тимовете във Велико Търново

„Тера Трак“ се класира под номер две 

Велико Търново, 11 юли 2022 г. – През изминалия уикенд във Велико Търново се проведе петата среща на турнира за любители Каменица Фен купа 2022. На комплекс „Спортно Търново“ в безкомпромисна битка премериха футболните си способности 60 тима. Финалният сблъсък се разигра между „Лев Инс“ и „Тера Трак“. На стъпалото за второто място се качи отбор „Тера Трак“, а за третото място се пребориха 2 отбора – „Андола Полски Тръмбеш“ и „Чумерна Елена“. 

С резултат 3:0 отбор „Лев Инс“ категорично заслужи голямата награда – купата на Каменица. Решаващите голове бяха на Станислав Василев, Димитър Александров и Станислав Стайков. По този начин „Лев Инс“ си заслужи място на големите финали на Каменица Фен купа на 10 и 11 септември в Пловдив.

Официални гости на събитието бяха Петко Павлов – управител на Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви”, звездите от САЩ `94 – гол майсторът от Група А Бончо Генчев и легендарният футболен защитник Илиян Киряков. „Аплодисменти затова, че Каменица върна футбола на феновете в България и във Велико Търново. Поздравления за всички играчи. Важно е участието, не можем всички да бъдем шампиони, но е важно да опитаме.“, бяха думите на Петко Павлов.

По традиция отборът победител получава и специални спортни комплекти от обичаната от футболните фенове марка H8S Hristo Stoitchkov. Тимът, класиран на второ място, получава раници от Givova, а отборите на трето място – спортни тениски от същия бранд. 

Участниците показаха умения като за истински професионалисти, които не останаха незабелязани от организаторите. Те се погрижиха да бъдат наградени с индивидуални отличия. Със званието „Най-спортсменски отбор“ бе отличен „Атлетик Велико Търново“. Всички призьори истински се зарадваха да получат и своята награда за сетивата – качествена бира от Каменица, а марката H8S Hristo Stoitchkov им осигури и футболни топки.

Титлата „Звездата на турнира“ грабна Николай Андреев от отбор „Тера Трак“. През септември на големия финал в Пловдив един от всички носители на титлата „Звездата на турнира“ ще спечели и официална фланелка на „Ню Елс Олд Бойс“ – аржентинският клубен отбор, от където стартира професионалната кариера на Лео Меси, Габриел Батистута и много други аржентински легенди на футбола. Другото специално отличие – „Най-добър вратар“, заслужено отиде при Александър Александров от „Лев Инс“ който получи раница от Givova, бира Каменица и футболна топка с марката H8S Hristo Stoitchkov. 

На големия финал на Каменица Фен купа в Пловдив един от всички участници с титлата „Най-добър вратар“ ще бъде избран на томболен принцип и ще спечели посещение на мач на английския национален отбор по футбол на стадион Уембли с включен самолетен билет, нощувка в центъра на Лондон и билет за мача. Тази специална награда е осигурена от Българска асоциация мини футбол, партньор на турнира.

Следващата среща на турнира ще се проведе в Пловдив на 16 и 17 юли, а след това в Русе – на 23 и 24 юли. Пълният график за провеждане на турнирите можете да откриете на www.kamenitzafancup.bg. Всички новини за Каменица Фен купа можете да следите на официалната Facebook страница www.facebook.com/kamenitzafancup и в Instagram @kamenitzafancup.